Welkom

Leer als roedelleider naast je hond te staan. Dan zal je hond geen initiatieven ontplooien.

Ik wil graag mijn kennis en enthousiasme over brengen en er voor zorgen dat jullie met een leuke, sociale, gehoorzame hond naar huis gaan.  Maurenke Verhagen.
 
Dat was en is nog steeds de basis van de opvoedingsgedachte bij de oprichting van Stichting Dierenzorg. Geef je hond consequente begeleiding, gedraag je niet onevenwichtig of nerveus en bent vooral  eerlijk naar je hond. Bedenkt dat hij alleen maar hond kan zijn, en ook niet kan denken zoals de mens. Als eigenaar moet je de gedragscodes van je hond leren te begrijpen. De grootste fouten die mensen (nog) steeds maken is een terugkerende probleem van vermenselijking van de hond. We leren mensen in de cursus op te houden een mens te maken van een bijzonder dier: de hond.
 
Jarenlang was ik met veel plezier eigenaar van en hoofdtrainer bij Stichting Dierenzorg. Vanaf heden zal ik het grootste gedeelte over laten aan Maurenke Verhagen. Jan van Leuken.
           
   
 
  

Gevraagd leerling hondeninstructrice gehoorzaamheid:
Ingevolge aanhoudende grote belangstelling voor onze gehoorzaamheidstrainingen zoeken we "Leerling hondeninstructrice. De opleiding en begeleiding wordt binnen de stichting verzorgd. Onze jarenlange praktijkervaring als hondeninstructeur en ervaringsdeskundige garanderen een hoge kwaliteit van kennisoverdracht. Heeft u belangstelling laat het ons weten. info@stichtingdierenzorg.nl. 

 

Afbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegen

Wij zijn te gast bij verpleeghuis Nieuwe Hoeven in Schaijk. Hier is onze prachtige trainingslocatie.

Bij trainingen geldt; Indien wegens weersomstandigheden een les uitvalt, schuiven alle lessen een week door!

Bij welk weer gaan trainingen niet door? 
Als verwacht wordt dat het de hele ochtend zal gaan regenen. Als het extreem koud is.  Als het extreem warm is.  Als het trainingsveld te nat is. Als het trainingsveld te glad of bevroren is.

Wilt u ons bezoeken dan graag even bellen, even mailen. Wij hebben dan tijd om u te woord te staan. 

Wij wensen u heel veel succes maar vooral veel plezier van uw hond.  
Opgaven kan via info@stichtingdierenzorg.nl 
Bellen met Maurenke Verhagen (na 18.00 uur) tel 06-20867881.
Of Jan van Leuken. Tel 06-30038808.