Welkom bij stichting Dierenzorg Schaijk.

Op zaterdag 24 en zondag 25 augustus starten onze lessen weer!

Het is belangrijk om uw nieuwe pup een goede opvoeding te geven. Een pup spreekt immers geen mensen taal en zolang de pup niet geleerd heeft dat ‘zit’ ook daadwerkelijk zitten betekent, kunt u hem niet kwalijk nemen als hij/zij op dat moment niet gaat zitten. Start op zondag 25 augustus om 10.00 uur.

Stichting Dierenzorg is een kleine organisatie die een belangrijke rol kan spelen in de opvoeding van uw pup.

Een nieuwe pup in huis, dan is de opvoeding heel belangrijk. De weg naar gehoorzaamheid bij een nieuwe pup is er eentje met vallen en opstaan zowel voor Baas & Hond. Stap voor stap, naar een gehoorzame hond.

Stichting Dierenzorg bestaat al 25 jaar dankzij het feit dat mensen graag een beroep op ons doen.

Behandelen we de cursist zoals we zelf behandeld willen worden;

• Zijn altijd bereikbaar
  • Komen afspraken na
  • Communiceren in begrijpelijke taal
  • Sturen cursisten niet van het kastje naar de muur
  • Zijn ook duidelijk als we een vraag van een cursist niet kunnen beantwoorden of een probleem niet kunnen oplossen
  • Gaan uit van principes als rechtvaardigheid, eerlijkheid en duidelijkheid.
 Jan van Leuken.