Charlie is een ontzettend lieve, zachtaardige en blije hond die met iedereen overweg kan. Als ze goed uitgelaten wordt, (ik wandel elke dag ca. 1,5 - 2 uur met haar) slaapt ze zo'n beetje de rest van de dag. Ze kan overdag prima een uurtje of 4-5 alleen zijn, vooral 's avonds kan ze ook wat langer alleen zijn. Ze gaat af en toe naar het pension en doet het daar ook goed. Charlie is dol op eten en doet daar alles voor. Maar ze is totaal niet bezitterig over eten (géén baknijd). Verder ligt ze graag bij je op de bank, ze is een enorme knuffel die heel veel liefde geeft. Ze is ook erg slim en eigenwijs. Ze is geen perfect getrainde hond maar kent de basis en is erg train baar, als je maar consequent bent.

 

Charlie staat over het algemeen goed onder appèl, maar blijft een jachthond en dus zijn konijnen en hazen veel te leuk. Ze loopt goed aan de lijn. Ze speelt soms met andere honden, (maar heeft hier over het algemeen weinig interesse in, liever rennen en snuffelen) heeft nog nooit ruzie met een andere hond gehad en is totaal niet dominant. Ze is opgegroeid in een huis waar ook twee katten wonen, hier gaat ze erg goed mee om. Kinderen in huis is ze niet gewend, wel veel contact mee gehad in de buurt. Hoewel ik nog nooit agressie bij haar heb gezien, is ze misschien wat te lomp voor echt kleine kindjes. Charlie is waaks, blaft als de deurbel gaat en erg enthousiast als er iemand binnen komt. Dat is na een minuut voorbij en is ze weer rustig. Ze reageert op harde geluiden van buiten maar met de radio aan, is dat opgelost.

Met veel pijn in het hart ben ik op zoek naar een nieuw baasje voor lieve Charlie. Charlie is een mix van Beagle, Duitse Staande (moeder) en (vermoedelijk vanwege oa haar rood bruine vacht) Ierse Setter. Ze is geboren op 11-11-2020. Ze is gesteriliseerd, onlangs nog ingeënt en is kerngezond. Charlie weegt ca. 19kg, schofthoogte is zo'n 60cm. Ze is sinds pup af aan bij mij. Sinds ca. 9 maanden zorg ik, door een relatiebreuk, alleen voor haar en helaas is dit niet meer mogelijk. Ik hoop via deze weg iemand te vinden waar ze het beter bij heeft dan bij mij. Ze verdient meer aandacht nodig.
 
Pracht hond die je veel liefde kan geven.
 
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.