Reglement van orde

• Cursisten dienen 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn.
  • Bij verhindering dient de cursist dit zo snel mogelijk, doch uiterlijk 24 uur voor aanvang van de les af te melden.
  • Wanneer een cursist drie of meer lessen afwezig is wordt deze uitgesloten van verdere deelnamen.
  • Op het terrein dient uw honden aangelijnd te blijven.
  • Honden, welke een cursus volgen worden geacht ingeënt te zijn
  • Indien een hond loops is, dan dient de cursist overleg te plegen met de instructeur alvorens hij/zij op de les verschijnt.
  • De cursist dient de aan wijzigen van de instructeur op te volgen.
  • Wij adviseren u graag welke materialen u het beste kunt aanschaffen voor de training en voor thuis.
  • Stichting Dierenzorg wil geen overlast veroorzaken voor bewoners in de directe omgeving. Dat wil zeggen dat u dient te parkeren op de aangegeven plaatsen.
  • Als een hond op het terrein van Stichting Dierenzorg of in de directe omgeving zijn behoefte doet, dient u dit zelf op te ruimen en te deponeren in één van de aanwezige afvalbakken. Dit geldt voor elke vorm van vervuiling.
  • Tijdens de lessen is het voor de cursist en de bezoekers verboden om op het terrein te roken, dit om te voorkomen dat uw pup in een brandende peuk trapt.