Training

Trainen met succes.
Als u succes wilt  hebben met de training, moet uw hond u als leider gaan zien.
Basisgehoorzaamheidstraining is in principe voldoende voor de meeste honden. Verder trainen in gehoorzaamheid en goed gedrag geeft u nog meer controle over uw hond.
 
Privé hondentraining.
U hoeft niet naar de hondenschool te komen; wij komen bij u thuis. Dit is handig als u bijvoorbeeld slecht ter been bent, geen vervoer heeft. Uw hond leert sneller omdat alle aandacht alleen op uw hond is gericht. Uw hond wordt niet afgeleid door andere honden. U bent vrij om te bepalen wat u uw hond wilt aanleren. Indien u wenst kan uw gezin bij de lessen betrokken worden. Als dit u aanspreekt, maakt u een afspraak via het contact formulier, de mail of telefoon.
 
Privé hond en kind trainingen.
Het is belangrijk dat kinderen en honden op een juiste manier leren samen te leven. Door het contact tussen uw hond en uw kind op een juiste manier te begeleiden ontstaat er een fijne samenwerking en een juiste verstandhouding tussen hen. Hierdoor verkleint u de kans op bijtincidenten of rangorde problemen tussen uw hond en uw kind. Als dit u aanspreekt, maakt u een afspraak via het contact formulier, de mail of telefoon.
 
Voorlopig alleen omgeving Gemeente Landerd.