Petvital voor vlooien / teken.

Deze zeer effectieve, gegarandeerd niet-giftige bio-beschermingsproduct voor vernietiging van ongedierte in de hondenvacht. Zonder chemische toevoegingen, huidneutraal en dermatologisch getest.
Geschikt voor alle hondenrassen en gewichten. Zuinig in gebruik door druppelsgewijs aanbrengen. (Veilig voor uw huisdieren)

‘Is Bravecto Veilig?’
Steeds meer mensen sluiten aan. Een petitie werd 3.500 keer getekend op zijn Facebookpagina ‘Is Bravecto Veilig?’ telt inmiddels ruim 12.000 leden. De Duitse versie heeft bijna 10.000 leden, in Frankrijk staat de teller op 4.740 en de internationale pagina 'Does Bravecto kill dogs?' wordt gevolgd door ruim 36.000 leden. Allemaal mensen met dezelfde conclusie: Bravecto is niet veilig.