Riemen en reparatie

Naast het lesgeven heb ik nog een andere (hobby)
 
Het maken en herstellen van riemen, het vervangen van gespen, extra gaten toevoegen of het inkorten van uw riem. Leren handgreepjes en leren plankendragers in diverse kleuren. Ook kunt u terecht voor simpele reparaties, het vervangen van nieuwe riempje, of het repareren van losse stiksels van een zadel of tuig. Heeft u een tuig liggen wat nog in prima staat is. Behalve de stiksels die laten los of zijn gaar. In deze situatie is het zonde om het tuig weg te gooien, maar dat is vaak wel het geval omdat de kosten bij een zadel maker voor het opnieuw stikken van de stiknaden soms te duur is en daarom wordt er vaak nieuw tuig aangeschaft. Ik vind dit niet nodig en bied dan ook stikservice aan. Voor informatie kunt u gebruikmaken van het contactformulier of even bellen. Tel 0630038808.
  
     Afbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegen
 
Leren hondenlijnen op maat gemaakt.        Halsbanden zoals u die graag ziet.            Reparaties van riemen, lijnen enz.

     Afbeelding invoegen

    Van nieuwe leren riempjes voorzien.

 

     

 

.

 

Voertasje handgemaakt H 100. b 170. D 40 mm. Leer dik 3 mm. Ook andere maten te bestellen.

 Alle maten op voorraad. Ook reparatie.

     In de kleuren zwart, bruin en rood.

 

 

. Afbeelding invoegen

 

In alle maten op bestelling.                   Rundleder voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen bij ieder weertype, blijft soepel, hond- en huidvriendelijk.