Puppycursus

De puppy-cursus start op zondag 25 augustus om 10.00 uur.
 
Natuurlijk kun je in een boek lezen hoe je een pup moet opvoeden, maar het is veel leuker om naar een puppycursus te gaan. Bovendien heeft dat een aantal voordelen.
 
Waarom een puppycursus volgen?
Tijdens een puppycursus kan je hondje kennismaken met pups van andere rassen.  Op deze manier leren de honden met elkaar omgaan zonder dat er onbedoeld de brute kracht van een volwassen hond aan te pas komt. Daarnaast kun je op de puppycursus met andere eigenaren ervaringen uitwisselen. Op de puppycursus leer je hoe je spelenderwijs het jonge hondje een aantal basisvaardigheden kunt bijbrengen zoals zitten, liggen, komen, netjes meelopen zonder te trekken en tandjes laten zien.
 
In onze puppycursus wordt u spelenderwijs bekendgemaakt met de socialisatie en opvoeding van uw hond. Deze cursus is bedoeld voor pups vanaf 8 weken.
De hond moet het leuk vinden om met zijn baasje te trainen. Daarom wordt goed gedrag beloond en negeren we, of breken het gedrag af, wat we niet willen zien. Tijdens de les mogen de hondjes veel los met elkaar spelen! We belonen d.m.v. onze stem, iets lekkers, een knuffel of even spelen.  
 
Verder kun je op de puppycursus alle vragen stellen die in de loop van de eerste weken bij je opkomen. Van dingen over de voeding, zindelijk maken, vernielzuchtig gedrag, alleen laten tot aan hoe lang de jonge hond per dag uitgelaten mag worden. Samen met de instructeur kun je vroegtijdig gedrag onderkennen dat later tot problemen zou kunnen leiden en dit met zachte hand in goede banen leiden.
 
- spelen met andere pups.
- zit
- af
- hier
- wacht
- aandacht
- begroeten
- spelen & los
- staan
- wandelen zonder trekken