Leer als roedelleider naast je hond te staan. Dan zal je hond geen initiatieven ontplooien.

Afbeelding invoegen
 
 
Dat was en is nog steeds de basis van de opvoedingsgedachte bij de oprichting van Stichting Dierenzorg. Geef je hond consequente begeleiding, gedraag je niet onevenwichtig of nerveus en bent vooral  eerlijk naar je hond. Bedenkt dat hij alleen maar hond kan zijn, en ook niet kan denken zoals de mens. Als eigenaar moet je de gedragscodes van je hond leren te begrijpen. De grootste fouten die mensen (nog) steeds maken is een terugkerende probleem van vermenselijking van de hond. We leren mensen in de cursus op te houden een mens te maken van een bijzonder dier: de hond.
 
Jan - Tonnie van Leuken.   (30 jaar ervaring) 
Samen met Maurenke Verhagen verzorgen we de cursussen.  
  

Gelukkig staat het leven nooit stil en is onderhevig aan veranderingen, dat geld ook voor mij.

Jarenlang was ik met veel plezier eigenaar van en hoofdtrainer bij Stichting Dierenzorg. Vanaf heden zal ik het grootste gedeelte van het lesgeven over laten aan Maurenke Verhagen. Maurenke heeft intern de instructeurs opleiding gevolgd. Heeft gestudeerd op het Helicon in Nijmegen. (Niveau 4)
Is afgestudeerd als dierverzorging en recreatiedieren. Heeft stage gelopen bij Stichting Dierenzorg - een rundveebedrijf - Dierenasiel - Stichting Hulphond - Four Winds Police Dog Centre (politie honden training) - Hondenopvang Blaf en Blij - Hydrotherapie Aqua Dog Nederland (Hydrotherapie is therapie voor geblesseerde honden en oudere honden). Ik werk al vele jaren samen met Maurenke en heb daar veel vertrouwen in. Jan van Leuken.
 

Gevraagd leerling hondeninstructrice gehoorzaamheid:
Ingevolge aanhoudende grote belangstelling voor onze gehoorzaam-heidstrainingen zoeken we "Leerling hondeninstructrice gehoorzaamheid” De opleiding en begeleiding wordt binnen de stichting verzorgd. Onze jarenlange praktijkervaring als hondeninstructeur en ervaringsdeskundige garanderen een hoge kwaliteit van kennisoverdracht. Heeft u belangstelling laat het ons weten. info@stichtingdierenzorg.nl. 

 
 
Ik hoop mijn enthousiasme op jullie over te kunnen brengen en dat jullie met een leuke, sociale, gehoorzame hond naar huis gaan. Maurenke Verhagen
           

Afbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegen

Wij zijn te gast bij verpleeghuis Nieuwe Hoeven in Schaijk. Hier is onze prachtige trainingslocatie.

Bij trainingen geldt; Indien wegens weersomstandigheden een lesochtend uitvalt, schuiven alle lessen een week door!

Bij welk weer gaan trainingen niet door? 
Als verwacht wordt dat het de hele ochtend zal gaan regenen. Als het extreem koud is.  Als het extreem warm is.  Als het trainingsveld te nat is. Als het trainingsveld te glad of bevroren is.

Wilt u ons bezoeken dan graag even bellen, even mailen. Wij hebben dan tijd om u te woord te staan. 

Wij wensen u heel veel succes maar vooral veel plezier van uw hond.  
  
Maurenke Verhagen (na 18.00 uur) tel 06-20867881.
Jan van Leuken. Tel 06-30038808.  Opgaven kan ook via info@stichtingdierenzorg.nl