Leren lijn / halsbanden

Echt leer.
 
Wij maken voor u leren lijnen en halsbanden op maat.
Ook repareren we lijnen en halsbanden.
Karabijnhaak stuk, wij kunnen deze  voor u vervangen.
 
PU-leder
Het is mogelijk dat je op zoek bent naar een hondenlijn gemaakt van leer, eentje vindt en dat gemaakt is van PU-leer. Het materiaal lijkt heel erg veel op echt leer. 
PU (is geen echt leer) het is een afkorting van Poly Urethaan. Het is imitatieleer dat bijna niet van echt te onderscheiden is. Het is daarom niet raar dat het verwarrend is om te bepalen of de lijn gemaakt is van echt leer.
PU-leer is betaalbaar materiaal, waardoor de prijs van een lijnen en halsbanden in een aantrekkelijke segment gecategoriseerd kan worden.
 
Wij werken alleen met Echt leer.
 

 Karabijnhaak zwaar zilver 

 

Handwerk 

Ook voor reparatie kunt u bij ons terecht.

Wij maken leren halsbanden voor u op maat.  

Leer stikken geen  probleem.


     
Afbeelding invoegen 
Nieuw. Leren slipbanden, wij maken ze op maat voor uw hond.  

 

 

  
 
 
          

   

 

Karlie Rondo Lijn Geklonken - 20 mm x 100 cm - Zwart

Looplijn met metaal beslag. De lijnen maken we zelf van zwart tuigleer, heeft een breedte van 18 mm en is ongeveer 1,20 meter lang en 3 mm dik. Zijkanten worden afgerond.  €15,00          
      Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen

Heb je altijd al een hondenriem op maat gewild maar heb je er nooit eentje kunnen vinden die er precies uitzag zoals jij dat wilde? Ik maak hondenriemen en halsbanden van Tuigleer op de aangeleverde maat.   

 

   Karlie Rondo Trainingslijn Geklonken - 18 mm x 200 cm - ZwartTrainingslijn met metaal beslag. De lijnen maken we zelf van zwart tuigleer, heeft een breedte van 18 mm en is ongeveer180 meter lang en 3 mm dik. Zijkanten worden afgerond. € 25,00              

 
 
 
 
 
Afbeelding invoegen
 
 
 
 
Afbeelding invoegen
 
Verstelbare leren sliphalsband.